Σκοπός

Θέλουμε τα προϊόντα μας όχι μόνο να φωτίζουν τα σπίτια των πελατών μας αλλά και να τους εμπνέουν. Πιστεύουμε ότι το φώς είναι ένα είδος δημιουργίας από μόνο του. Γι’ αυτό σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε προσεκτικά μια μεγάλη σειρά από ποιοτικές λύσεις Home Lighting.

Εστιάζοντας στους πελάτες μας, βασίζουμε τις επιλογές μας στις προτιμήσεις τους, τις ιδιαίτερες ανάγκες τους και την ελευθερία να διαλέξουν ανάμεσα από μια πληθώρα σχεδίων, ειδικών και εμπορικών, στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Έχουμε μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων μόνο για την εξυπηρέτηση του project. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα: σχεδιασμός εσωτερικού φωτισμού, υπολογισμός κόστους-απόδοσης προσφορών και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε αυτόν τον τομέα. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας μας είναι έργα συνήθως: εμπορικά κτίρια, εμπορικά κέντρα, γραφεία, εταιρική έδρα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Απευθυνόμαστε στον πελάτη στο σύνολό του, προσπαθώντας να παρουσιάσουμε μία ολοκληρωμένη προσφορά και έτσι να απαλλάξουμε τον επενδυτή από διάφορα προβλήματα.

Για να διευκρινιστεί η προσφορά παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: homelightingsales@gmail.com.

Ειδικότερα σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με αρχιτέκτονες και σχεδιαστές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε τις γνώσεις μας, κάνοντας τον σχεδιασμό φωτισμού, θα σας προτείνουμε πώς να φωτίσει σωστά ο χώρος και να βοηθήσει στην επίλυση των ζητημάτων που σχετίζονται με την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος του φωτός και της οπτικής. Τα καλύτερα αποτελέσματα της συνεργασίας μπορούν να επιτευχθούν ξεκινώντας από το αρχικό στάδιο του σχεδιασμού, γι' αυτό σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε όσο τον δυνατόν νωρίτερα.

Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.